Ontwikkeladvies 45 +

Een ontwikkeladvies helpt 45-plussers de regie te nemen en te houden over hun loopbaan. Nadenken over persoonlijke ontwikkeling en en duurzaam toekomstperspectief is tegenwoordig onontbeerlijk. Vaak gunnen we onszelf daar alleen de tijd niet voor. Je hebt het te druk en voorlopig zit je goed. waar je werkt. Toch kan het geen kwaad veder te kijken dan vandaag. Samen met een erkende loopbaancoach sparren over wat je kunt, wat je wilt, hoe jou vak zich in de toekomst ontwikkelt en wat er voor nodig is om gezond en met plezier te blijven werken. Kom je in aanmerking voor een ontwikkeladvies 45plus, dan krijg je bij on ssn ontwikkelasssessment en intensieve individuele (loopbaan-) coaching. 

Wat kost een ontwikkeladvies 45+: helemaal NIETS, omdat het gefinancierd wordt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.  De aanvraag van de subsidie regelen wij voor je. 

Het ontwikkeladvies 45+ staat open voor werkenden die tot de volgende categorie behoren:

Minimaal 12 uur per week werken (dus niet werkloos zijn);

• niet ziek zijn; • niet in een ontslagregeling of reorganisatie zitten; • je bent werkzaam in een van de volgende beroepsgroepen: - administratief en secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten; - cateringmedewerkers; - verkoopmedewerkers en medewerkers logistieke centra in de detailhandel; - gemeenteambtenaren (domeinen burger- en publiekszaken); - BOA’s, bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Strafvordering, toezichthouders en handhavers; - schoonmakers; - ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel t.b.v. de ambulancedienst

Per 28 maart 2018 is de doelgroep uitgebreid met ALLE Werkenden 45+ on het primair onderwijs en het MBO

Meer informatie: https://www.calderwerkt.nl/nieuws/ontwikkeladvies-45plus/

Meer informatie  

De NIO gaat online

Kom naar ons seminar voor onderwijsprofessionals!

Reserveer nu je stoel!