Wat doen wij

  • Wij ondersteunen scholieren en studenten bij het uitstippelen van hun schoolloopbaan, van basisschool tot en met MBO/HBO/Universiteit. Onze uitdaging is om elke leerling te ondersteunen bij de vragen die hij op zijn route tegenkomt.                                                               
  • Wij ondersteunen zorgcoördinatoren, decanen en mentoren bij het begeleiden van de leerlingen op hun loopbaanroute. bij Aob Compaz geloven wij dat we u als onderwijsprofessional veel vraagstukken zelf kunt oplossen. Maar het is prettig om een objectieve buitenstaander in te schakelen voor begeleiding en advies.

TalentCompaz Onze adviseurs beschikken over de uitgebreide testbibliotheek van TalentCompaz. TalentCompaz is dé online testbibliotheek die antwoord geeft bij elk keuze- en begeleidingsmoment in de schoolperiode. Eén testomgeving om keuze en zorgvragen objectief en onafhankelijk te beantwoorden.

Advisering Onze adviseurs (psychologen, orthopedagogen, loopbaanadviseurs) zijn gewend om in multidisciplinaire teams samen te werken, ook met onze opdrachtgevers. Onze adviseurs helpen de vertaling te maken van de onderzoeksresultaten naar de praktijk.