Ontwikkeladvies

 Persoonlijk Ontwikkeladvies

Aob Compaz is onderdeel van Calder Werkt! 

Wil je meer voldoening halen uit je huidige functie? Ben je tijdens het thuiswerken tot nieuwe inzichten gekomen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je nog niet helemaal wat dat is en hoe je die kan vinden?

Dankzij het steunpakket NL leert door Calia bieden we je een gratis ontwikkeladvies aan en bereiden we je voor op de veranderende arbeidsmarkt met een arbeidsmarktwaardescan. Met deze tijdelijke regeling kunnen werkenden, waaronder flexwerkers en zelfstandig ondernemers, én niet werkenden zich aanmelden voor een gratis ontwikkeladviestraject.

Onze loopbaancoaches zorgen er samen met jou voor dat je klaar bent voor de toekomst. Of je nu wil weten waar je kansen liggen binnen je huidige functie of in een hele andere sector aan de slag wil, wij helpen je waar nodig. Tijdens het traject brengen we jouw kwaliteiten, talenten, ambities en wensen in kaart en begeleiden wij je naar de juiste bijscholing, je zoektocht naar een nieuwe baan of jouw mogelijkheden binnen je huidige loopbaan.

Wil je weten hoe het precies in zijn werk gaat? Vraag het informatiepakket aan en we nemen contact met je op voor een persoonlijk ontwikkeladvies.

Wat kost een ontwikkeladvies helemaal NIETS, omdat het gefinancierd wordt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.  De aanvraag van de subsidie regelen wij voor je. 

Toto 1-8-2020 was deelname aan het ontwikkeladvies  voorbehouden aan werkenden boven de 45 jaar in bepaalde sectoren en daarbinnen bepaalde functiegroepen. Dat is helemaal losgelaten. IEDEREEN boven de 18 ( en onder de 67 jaar)  komt nu voor een ontwikkeladvies in aanmerking ! 

Meer informatie of aanmelden: https://www.calderwerkt.nl/persoonlijk-ontwikkeladvies

 

 

* Meer informatie voor werkgevers

* Meer informatie voor werkenden en werkzoekenden

 

Meer informatie   Aanmelden